Dibuixos i escultures

RECULL DELS MEUS DIBUIXOS I ESCULTURES Aquí veureu alguns dels meus treballs. Si més no, la majoria dels que he anat fent des de l'any 2005.

06 de febrer 2009

DISCÒBOL, tableta de xocolate





Tenia una fusta que m'havia donat el meu amic Silvestre. Volia fer algun sos relleu i el vaig dur a classe amb el Joan. Com no, vaig triar una imatge d'un cos i el que més em va agradar va ser aquest discòbol. Vaig fer el dibuix i el volia fer a casa. En Joan em va dir que tot era el mateix, fer relleu (escultura) o pintar. Ja nomes començar em va ensenyar una cosa, a treballar primer les ombres i després sortiran les llums. Encara que no ho sembli està fet amb un Dremel ( taladro petitó) amb una profunditat de menys d'un mil·límetre, i el més profund no deu arribar als dos mil·límetres. Com era tot del mateix color, el vaig donar cera i continuava igual. Gràcies a la Mercè Trabal (la ceramista) que em va donar la idea de utilitzar òxid de ferro amb cera, vaig poder donar l'acabat de color i fer-ho ressaltar.


L'Aniol i jo, aquest dies hem parlat molt de la tableta de xocolate.


M'encanta cada dia inventar coses noves per a mi.


També he tornat a fer l'acavament de l'Hector que vaig fer fa un temps i que vaig penjar fa dos anys. Es pot mirar la foto que havia i el canvi a ara.